WA Customs: al 20 jaar specialist in douanezaken

Al 20 jaar is WA Customs een vertrouwd adres voor douaneformaliteiten, strategisch gevestigd op Hazeldonk, aan de grens van Nederland en België. Met kantoren aan beide zijden van de grens kunnen wij zowel de Nederlandse als Belgische markt bedienen. Onze teams zijn gespecialiseerd in wetten, regels, verdragen en documenten voor import en export en kennen de weg in de internationale handelswereld.

WA Customs is een voortzetting van Wim Antonissen Douane Expediteurs B.V.; een onderneming die sinds 1997 was uitgegroeid van eenmanszaak naar succesvolle B.V. De Belgische tak van het kantoor bestaat sinds 2001 en in totaal werken er vijf allround specialisten bij WA Customs. Beide firma’s zijn in het bezit van de nodige, internationaal erkende, certificaten zoals ISO certificering en het AEO-certificaat.

Sinds 2011 is Benny van Laerhoven eigenaar van WA Customs. Onder zijn leiding heeft het team van werknemers zich verder gespecialiseerd. Hierin is ook een grote rol weggelegd voor persoonlijk contact en klantgerichtheid. Iedere casus is uniek en vaak hebben onze klanten zeer specifieke vragen of wensen. Door de grote kennis van ons team zorgen we altijd voor een oplossing op maat.